onsdag den 13. januar 2010

everything!

hey! så har lidt på fornemmelsen at der er nogle der savner at hører fra mig haha. men i må nøjes men nogle 'bulletpoints'. julen var super sjov og det var virkelig underligt at vågne op til julegaverne. nytårs aften var ikk lige så god som i danmark men havde det sjovt med sammy and kacie :D her i går var jeg ved ski liberty og stod på ski fra kl 15 til 20. det er super fedt at det kun tager 20 minuter at kører der hen! er lidt rysten men synes jeg klarede det temmelig godt :) her de næste 2 dage har jeg eksammer før jeg starter på de nye fag i næste semester.
ps. sammy tager til itaien på søndag.. gonna miss you honey<3

2 kommentarer:

 1. Sødeste Helene
  Selvfølgelig glæder vi os til at høre fra dig. Vi undersøger jævnligt, om der er nyt. Er pisterne stejle - sorte? Her er alt vel.
  Kærligst dine bedsteforældre.

  SvarSlet
 2. Kære andet guldkorn, Helene
  Hjertelig til lykke på din 17 års fødselsdag. Vi ønsker dig alt godt både på dagen og i fremtiden. Vi hører, du gør familien ære ved at være i klassens bedste del. Selv om det til dels skyldes de evner, du har fået i vuggegave, så skyldes det også din personlige indsats. Vi glæder os meget til at se dig igen og høre om noget af det, du har oplevet. Her er alt vel for os alle. !000 tanker og knus fra dine bedsteforældre, morfar og bedste.
  Der er gået 500 kr ind på din konto. Vi håber, du kan få lidt oplevelser for dem.

  SvarSlet

Faste læsere

Om mig

Hey i'm 16 years old danish girl curently in USA as an exchange student. i made this blog because i felt like it and it's about what i like and/or whatever i feel lik writing about :)